Ahmet Davutoğlu Binali Yıldırım : Başbakan Ahmet Davutoğlu istifasını sundu, Binali Yıldırım ... : Yozgat'ın akdağmadeni ilçesinde, akp i̇lçe başkanlığı binasının cephesinde bulunan önceki dönemin başbakanı ahmet davutoğlu'nun fotoğrafının üzerine başbakan binali yıldırım'ın küçük bir fotoğrafının baş kısmından yapıştırıldı.

Ahmet Davutoğlu Binali Yıldırım : Başbakan Ahmet Davutoğlu istifasını sundu, Binali Yıldırım ... : Yozgat'ın akdağmadeni ilçesinde, akp i̇lçe başkanlığı binasının cephesinde bulunan önceki dönemin başbakanı ahmet davutoğlu'nun fotoğrafının üzerine başbakan binali yıldırım'ın küçük bir fotoğrafının baş kısmından yapıştırıldı.. Binali yıldırım böyle imza toplamış! Ahmet davutoğlu (26 şubat 1959, konya), türk siyasetçi, uluslararası ilişkiler uzmanı, akademisyen ve büyükelçi, gelecek partisi'nin (gp) kurucu genel başkanı, eski dışişleri bakanı, eski başbakan vekili. .yeni genel başkanı ve başbakanın açıklandığı salonda bulunmayan başbakan ahmet davutoğlu binali yıldırım'ı arayarak tebrik etti. Binali yıldırım'ın adaylığının açıklandığı salonda tüm akp'li isimler üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu koltuklarından izledi. Ortadoğu ile kurduğu tezler,kafasındaki düşünceler yanlıştı ama o kendi düşüncelerini devlet politikası haline getirdi.

Ad hayalleri ve ideallerinin peşinde koşan bir adamdı. Başbakan binali yıldırım, fox tv'de i̇smail küçükkaya ile çalar saat programında önemli açıklamalar yaptı. Başbakan yıldırım'ın masasında ise aralarında bülent arınç'ın da bulunduğu tbmm başkanlığı yapmış isimler ile eski başbakan ahmet davutoğlu için yer ayırıldı. Dönem milletvekilleri ile iftar programında buluştu. Bu seçimde sonuncu ahmet davutoğlu olur.

Şehir Üniversitesi tartışmalarının odağındaki Davutoğlu ...
Şehir Üniversitesi tartışmalarının odağındaki Davutoğlu ... from d.siyasetcafe.com
Binali yıldırım böyle imza toplamış! Başbakan erdoğan'ın başdanışmanı binali yıldırım, davutoğlu'nun genel başkan adaylığı ilan edilirken salonda yoktu. Yıldırım, ak parti genel merkezi'nde yapılan partisinin merkez karar ve yönetim kurulu (mkyk) toplantısının ardından, saat 17.20'de, başbakanlık konutu'na geldi. Binali yıldırım'ın başbakanlık'ı döneminde, yıldırım'ın dış politika başdanışmanı oldu. Ahmet davutoğlu'nun başbakanlık koltuğundan alınıp binali yıldırım'ın başbakan yapılmasıyla birlikte bürokraside atamaların yapılacağı konuşuluyor. Acaba binali yıldırım ne diyecek? Ankara'da yeni hükümetin açıklanmasının ardından gözler başbakanlık devir teslim törenine çevrildi. Aynı saatlerde yıldırım'ın bugün için basın toplantısı yapacağı duyurulunca gözler bugüne çevrildi.

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısı ile ak parti'den istifa eden ahmet davutoğlu'nun açıklamasını takip edenlerden biri de ak parti i̇zmir milletvekili binali yıldırım'dı.

Binali bey ise realist bir ahmet davutoğlu en azından ğ yi biliyordu. Binali yıldırım'ın adaylığının açıklandığı salonda tüm akp'li isimler üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu koltuklarından izledi. Salonda bulunmayan ve kürsüden gıyaben teşekkür edilen başbakan ahmet davutoğlu, aday gösterilen ulaştırma bakanı binali yıldırım'ı adaylığı için tebrik ettiği öğrenildi. .yeni genel başkanı ve başbakanın açıklandığı salonda bulunmayan başbakan ahmet davutoğlu binali yıldırım'ı arayarak tebrik etti. Rte ise partiye kendine daha yakın olan binali yıldırım'ın geçmesini istediği belirtiliyor. Gelecek partisi genel başkanı ahmet davutoğlu, kendisinin terörle mücadele ettiği süreçte binali yıldırım'ın ankara'da karargâh kurarak genel başkanlık için imza topladığını, 7 haziran seçimleri sonrası cumhurbaşkanı erdoğan'ın kendisiyle 1 hafta konuşmadığını iddia etti. Başbakan ahmet davutoğlu'na mkyk darbesinin işaretini binali yıldırım'ın verdiği öne sürüldü. Ad hayalleri ve ideallerinin peşinde koşan bir adamdı. Ortadoğu ile kurduğu tezler,kafasındaki düşünceler yanlıştı ama o kendi düşüncelerini devlet politikası haline getirdi. Acaba binali yıldırım ne diyecek? Yozgat'ın akdağmadeni ilçesinde, akp i̇lçe başkanlığı binasının cephesinde bulunan önceki dönemin başbakanı ahmet davutoğlu'nun fotoğrafının üzerine başbakan binali yıldırım'ın küçük bir fotoğrafının baş kısmından yapıştırıldı. Başbakan binali yıldırım, görevini ahmet davutoğlu'ndan devraldı. Tbmm'daki basın açıklamasından önce salonda bulunan herkesle tek tek tokalaşan yıldırım, ahmet davutoğlu ile birlikte aynı bakanlar kurulunda görev yaptığını hatırlatarak, davutoğlu, oldukça çalışkan gayretli.

Kanada uçağında ahmet davutoğlu istifasını takip etti. Rte ise partiye kendine daha yakın olan binali yıldırım'ın geçmesini istediği belirtiliyor. Ak parti genel başkanı binali yıldırım, başbakan ahmet davutoğlu ile görüştü. Başbakan ahmet davutoğlu, binali yıldırım'ı arayarak tebrik etti. Başbakan binali yıldırım, fox tv'de i̇smail küçükkaya ile çalar saat programında önemli açıklamalar yaptı.

Binali Yıldırım ve Ahmet Baykan Maltepe'de - YouTube
Binali Yıldırım ve Ahmet Baykan Maltepe'de - YouTube from i.ytimg.com
Geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısı ile ak parti'den istifa eden ahmet davutoğlu'nun açıklamasını takip edenlerden biri de ak parti i̇zmir milletvekili binali yıldırım'dı. Kanada uçağında ahmet davutoğlu istifasını takip etti. Ak parti genel başkanı binali yıldırım, başbakan ahmet davutoğlu ile görüştü. Son bir haftada, eski başbakan ahmet davutoğlu ile başbakan binali yıldırım arasında iki önemli fark ortaya çıktı. Başbakan ahmet davutoğlu'na mkyk darbesinin işaretini binali yıldırım'ın verdiği öne sürüldü. Yıldırım, eski başbakan ahmet davutoğlu'nun görevden ayrılmasıyla ilgili de konuştu. 5 kişilik bir seçim yapılsa. Başbakan ahmet davutoğlu, binali yıldırım'ı arayarak tebrik etti.

Davutoğlu, başbakanlıktan istifası sürecine ilişkin binali yıldırım, süleyman soylu ve berat albayrak'ın kendisine kumpas kurulduğunu iddia etti.

Hükümeti kurmakla görevlendirilen ak parti genel başkanı binali yıldırım, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın onayladığı yeni kabineyi açıkladı. Yıldırım, ak parti genel merkezi'nde yapılan partisinin merkez karar ve yönetim kurulu (mkyk) toplantısının ardından, saat 17.20'de, başbakanlık konutu'na geldi. Ankara'da yeni hükümetin açıklanmasının ardından gözler başbakanlık devir teslim törenine çevrildi. Yıldırım ise ilk önce davutoğlu'na teşekkür etti: Binali yıldırım'ın adının açıklandığı tören salonunda başbakan davutoğlu yoktu. Ahmet davutoğlu'nun başbakanlık koltuğundan alınıp binali yıldırım'ın başbakan yapılmasıyla birlikte bürokraside atamaların yapılacağı konuşuluyor. Davutoğlu ise köprü açılış fotoğrafında binali yıldırım'ı çıkartarak sosyal medyaya koymuş. Başbakan binali yıldırım, ato congresium'da 22, 23, 24, 25. Ad hayalleri ve ideallerinin peşinde koşan bir adamdı. Başbakan binali yıldırım, fox tv'de i̇smail küçükkaya ile çalar saat programında önemli açıklamalar yaptı. Başbakan ahmet davutoğlu, binali yıldırım'ı arayarak tebrik etti. Görüşme yaklaşık 1 saat 40 dakika sürdü. Salonda bulunmayan ve kürsüden gıyaben teşekkür edilen başbakan ahmet davutoğlu, aday gösterilen ulaştırma bakanı binali yıldırım'ı adaylığı için tebrik ettiği öğrenildi.

Acaba binali yıldırım ne diyecek? Binali yıldırım'ın adaylığının açıklandığı salonda tüm akp'li isimler üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu koltuklarından izledi. Binali yıldırım böyle imza toplamış! Yıldırım ise ilk önce davutoğlu'na teşekkür etti: Bu seçimde sonuncu ahmet davutoğlu olur.

Ahmet Davutoğlu'nun devrettiği o yetki Binali Yıldırım'a ...
Ahmet Davutoğlu'nun devrettiği o yetki Binali Yıldırım'a ... from im.haberturk.com
Acaba binali yıldırım ne diyecek? Ak parti'nin yeni genel başkanı binali yıldırım, mkyk toplantısının ardından başbakanlık resmi konutu'nda ahmet davutoğlu ile bir araya geldi. Geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısı ile ak parti'den istifa eden ahmet davutoğlu'nun açıklamasını takip edenlerden biri de ak parti i̇zmir milletvekili binali yıldırım'dı. Yıldırım ise ilk önce davutoğlu'na teşekkür etti: Ak parti genel başkanı binali yıldırım, başbakan ahmet davutoğlu ile görüştü. Dönem milletvekilleri ile iftar programında buluştu. Davutoğlu istifasının yaşandığı gün oğluyla birlikte thy'nin tarifeli uçağıyla kanada'ya giden binali yıldırım, ahmet davutoğlu'nun istifa açıklamasını oğlunun telefonundan, internetten canlı olarak takip etti. .yeni genel başkanı ve başbakanın açıklandığı salonda bulunmayan başbakan ahmet davutoğlu binali yıldırım'ı arayarak tebrik etti.

Gelecek partisi genel başkanı ahmet davutoğlu, kendisinin terörle mücadele ettiği süreçte binali yıldırım'ın ankara'da karargâh kurarak genel başkanlık için imza topladığını, 7 haziran seçimleri sonrası cumhurbaşkanı erdoğan'ın kendisiyle 1 hafta konuşmadığını iddia etti.

Davutoğlu, başbakanlıktan istifası sürecine ilişkin binali yıldırım, süleyman soylu ve berat albayrak'ın kendisine kumpas kurulduğunu iddia etti. Yıldırım ise ilk önce davutoğlu'na teşekkür etti: Yozgat'ın akdağmadeni ilçesinde, akp i̇lçe başkanlığı binasının cephesinde bulunan önceki dönemin başbakanı ahmet davutoğlu'nun fotoğrafının üzerine başbakan binali yıldırım'ın küçük bir fotoğrafının baş kısmından yapıştırıldı. Binali yıldırım'ın başbakanlık'ı döneminde, yıldırım'ın dış politika başdanışmanı oldu. Aynı saatlerde yıldırım'ın bugün için basın toplantısı yapacağı duyurulunca gözler bugüne çevrildi. Ortadoğu ile kurduğu tezler,kafasındaki düşünceler yanlıştı ama o kendi düşüncelerini devlet politikası haline getirdi. Bakanı süleyman soylu, başta eski başbakan ahmet davutoğlu olmak üzere, selefi efkan ala dönemi ve yaşanan gelişmeler hakkında iddialarda bulundu. Kulislerde erdoğan tarafından başbakanlık koltuğuna oturtulacağı iddia edilen binali yıldırım ile davutoğlu arasında koltuk krizi yaşandı. Bu seçimde sonuncu ahmet davutoğlu olur. Gelecek partisi genel başkanı ahmet davutoğlu, kendisinin terörle mücadele ettiği süreçte binali yıldırım'ın ankara'da karargâh kurarak genel başkanlık için imza topladığını, 7 haziran seçimleri sonrası cumhurbaşkanı erdoğan'ın kendisiyle 1 hafta konuşmadığını iddia etti. Bu itirazına erdoğan'a en yakın isimlerden binali yıldırım cevap verdi. Yıldırım, eski başbakan ahmet davutoğlu'nun görevden ayrılmasıyla ilgili de konuştu. Binali yıldırım böyle imza toplamış!

Salonda bulunmayan ve kürsüden gıyaben teşekkür edilen başbakan ahmet davutoğlu, aday gösterilen ulaştırma bakanı binali yıldırım'ı adaylığı için tebrik ettiği öğrenildi ahmet davutoğlu. Binali yıldırım böyle imza toplamış!

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code